
Home › Diner
Diner kaart
Voorgerechten
Gebakken aubergine Huisgemaakte gebakken aubergine gemixt met knoflook, munt, yoghurtsaus en gebakken ui (met meerzaden stokbrood) | € 9,50 |
Carpaccio Dungesneden rundermuis, rucola, pijnboompitjes, parmezaanse kaas, kappertjes en truffelsaus | € 10,95 |
Stokbrood met kruidenboter | € 6,95 |
Garnalencocktail | € 9,95 |
Hoofdgerechten
Alle gerechten worden geserveerd met friet en mayonaise
Runderbiefstuk Geserveerd met champignon- of pepersaus | €23,00 |
Varkenshaaspuntjes Lekker gegrilde varkenshaas met champignon- of pepersaus | €23,00 |
Varkensspareribs Huisgemaakte spareribs gemarineerd met spareribsaus | €23,00 |
Kalfsspareribs Huisgemaakte kalfsspareribs gemarineerd met spareribsaus | €25,00 |
Lamsschenkel Heerlijk malse lamsschenkel gestoofd met gebakken ui geserveerd met saffraanrijst of friet | €25,00 |
Kipfilet Gemarineerde kipfiletstukken gegrild aan een spies met pindasaus | €23,00 |
Koebide Gemengd runder- en lamsgehakt gegrild aan een spies met gegrilde tomaat | €23,00 |
Koebide speciaal Gemengd rund en lamsgehakt gegrild aan een spies met kleine kipfiletstukjes met gegrilde tomaat | €25,00 |
Combi gril Combinatie van Koebide en gegrilde kipfiletstukjes met gegrilde tomaat | €29,50 |
Gestoofde Tuinbonen Heerlijk gestoofde tuinbonen met eieren, gemixt met dille en knoflooksaus geserveerd met saffraanrijst of friet | €23,00 |
Gestoofd rundvlees met spinazie Gestoofde rundvlees met gestoofde pruimen en spinazie, geserveerd met saffraanrijst of friet | €23,00 |
Van de chef Gestoofde kippendij in granaatappelsaus met walnoot, geserveerd met saffraanrijst of friet | €23,00 |
Visgerechten
Zalmfilet Gebakken zalm met roomsaus | €23,00 |
Dorade Een hele gegrilde dorade uit de oven | €25,00 |
Vispan Gestoofde zalm, Afrikaanse filet, garnalen, zeevruchten, spinazie, roomsaus en gesmolten kaas uit de oven | € 23,50 |
Scampi Gebakken garnalen met knoflook of roomsaus |
Pasta’s
Pasta kip Kipfiletstukjes in roomsaus, met champignons, bieslook en parmezaanse kaas | € 18,50 |
Pasta pesto (v) Pesto en roomsaus, cherrytomaten, pesto kaas | € 18,50 |
Pasta zalm Zalmstukjes in roomsaus, met spinazie en parmezaanse kaas | € 18,50 |
Pasta bolognese Rundergehakt in tomatensaus met champignons en parmezaanse kaas | € 18,50 |
Hoofdgerechten kinderen
Kipnuggets 4 stuks Met frietjes en bakje appelmoes | € 9,95 |
Frikandelletjes 6 stuks Met frietjes en bakje appelmoes | € 9,95 |
Kroket 1 kroket met frietjes en bakje appelmoes | €9,95 |
Poffertjes 8 poffertjes met poedersuiker en chocoladesaus, bakje appelmoes | € 9,95 |
Pasta (naar keuze) | € 12,50 |
Soepjes
Champignonsoep (v) | € 6,50 |
Tomatensoep (v) | € 6,50 |
Groentesoep (v) | € 6,50 |
Nagerechten
Appeltaart (met slagroom + € 1,-) | € 4,25 |
Cheesecake (met slagroom + € 1,-) | € 4,25 |
Kwark met honing en walnoten | € 7,50 |
White lady 3 bollen vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom | € 7,50 |
2 bollen vanille-ijs Met chocoladesaus en slagroom | € 5,50 |
Speciale ijskoffie 2 bollen vanille-ijs, melk, Amaretto, koffie, slagroom | € 8,50 |
Kinderijsje 1 bol vanille-ijs, aardbeiensaus en slagroom | € 4,95 |
Maand menu (4 gangen)
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en mayonaise
Voorgerecht | |
Garnalencocktail Carpaccio Stokbrood met kruidenboter Pasteitje met kipragout | |
Soepjes | |
Tomatensoep (v) Champignonsoep (v) Groentesoep (v) | |
Hoofdgerecht | |
– Lekker gegrilde varkenshaas met champignon- of pepersaus – Zalmfilet uit de oven met roomsaus – Gemarineerde kipfiletstukken gegrild aan een spies met pindasaus | |
Nagerecht | |
– Van de chef |